HABERLER
HABERLER
Kol kola üreterek, bundan sonra da hız kesmeden üretim ve yatırım yapmaya devam edeceğiz
Kol kola üreterek, bundan sonra da hız kesmeden üretim ve yatırım yapmaya devam edeceğiz

Haber Kaynağı:Gazet 365                                                                     09.08.2016

Haber İçeriği: Kol kola üreterek, bundan sonra da hız kesmeden üretim ve yatırım yapmaya devam edeceğiz

Bahçelievler Doğu Sanayi Sitesi ve İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bilal Hancı, darbe girişimini sert sözlerle kınayarak  "Türkiye'nin onurlu sanayicileri meydana çıkmış, hainlere dur demiş, kol kola üreterek, bundan sonra da hız kesmeden üretim ve yatırım yapmaya devam edecektir" dedi.

Bahçelievler Doğu Sanayi Sitesi ve İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bilal Hancı, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimini Gazete365'e yaptığı açıklamayla kınadı. Yapılan darbe girişimini şiddetle kınadıklarını söyleyen Başkan Recep Bilal Hancı, "Sanayiciler olarak ülkemizin, milletimizin ve demokrasinin her zaman yanındayız.  Başta cumhurbaşkanımız, meclis başkanımız, başbakanımız ve meclisteki tüm siyasi partilerimizi ve canı pahasına darbeye karşı duran aziz milletimizi cunta hevesleri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz" dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAHİPSİZ DEĞİL
Yaptığı açıklamada 15 Temmuz gecesi ve akabinde yaşanan olayları şiddetle kınayan Recep Bilal Hancı, "Milli mücadele ruhu ile bize ulusumuzun birlik ve beraberliğini hatırlatan aziz Türk milletine saygılarımı sunarım. 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurucularımıza, demokrasimize kasteden alçakça saldırı gerçekleşmiş fakat sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, sayın meclis başkanımız, sayın başbakanımız, yüce meclisteki tüm siyasi partilerimiz ve tabii ki aziz Türk milletinin cunta hevesleri karşısında kararlı tavırları ile bu menfur olayı geride bırakmayı başarmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin sahipsiz kalmadığı, ülke içinde birlik ve beraberliğin bozulmayacağı açık bir şekilde dosta düşmana ifade edilmiştir" dedi.

MİLLETİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece bir kez daha gazi unvanını bir kez daha hatırlatan meclisimizle gurur duyuyoruz, diyen Başkan Recep Bilal Hancı, "Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın onurlu mensuplarına teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Bu çılgınca olayın bir daha yaşanmaması temennisiyle sanayiciler olarak devletimizin, demokrasimizin, aziz Türk milletinin yanında olduğumuzu söylemekten onur duyuyorum" şeklinde sözlerine devam etti.

ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Şu bilinmelidir ki kurucusu olduğum aynı zamanda da halen sürdürdüğüm İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doğu Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevim boyunca milletime hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmadım, diyen Recep Bilal Hancı, "Darbe girişimi haberlerini aldığım andan itibaren tavrımızı net bir şekilde ortaya koyarak, gerekli mücadelenin verilmesi için sanayicilerimiz ile koordineli bir şekilde demokrasimizin, milletimizin ve devletimizin yanında yer aldık. Ülke sanayisi için çalışmaya üst hedef koymadığım için yaklaşık 30 yıldır İstanbul'un ilk sanayi sitesi olan Doğu Sanayi Sitesi'nde ve kurucu başkanı olduğum İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde yönetim kurulu başkanı olarak hizmete devam edip, sanayicilerimizle birlikte durmadan, bundan sonra da üretim ve yatırım yapmaya ülkemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sanayicimiz de yürüdüğümüz yolda edindiğimiz ilkeye dayalı olarak elini üretimden ve yatırımdan çekmeyip bu davaya destek olmalıdır. Nitekim bu yaşanan olayların ülkemize zarar vermemesi için üretimden el çekmek değil daha fazla mesai harcamak gerektiği görüşündeyim. Özellikle ülke sanayimizi de ekonomik olarak etkileyecek bu alçak girişim büyüme ve 2023 hedeflerine kenetlenen sanayi camiamızı yıldırmayacaktır. Nitekim aziz milletimizle birlikte kol kola üreten Türkiye'nin onurlu sanayicileri meydana çıkmış ve bu vatan hainlerine dur demiştir" şeklinde konuştu.

ÜRETİME VE YATIRAM DEVAM
Sanayicilerle birlikte durmadan bundan sonra da üretim ve yatırım yapmaya, Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Hancı, "Sanayiciler ilini üretimden ve yatırımdan çekmeyip, bu davaya destek olmalı. Nitekim bu yaşanan olayların ülkemize zarar vermemesi için üretimden el çekmek değil, daha fazla mesai harcamak gerektiği görüşündeyim. Özellikle ülke sanayimizi de ekonomik olarak etkileyecek bu alçak girişim büyüme ve 2023 hedeflerine kenetlenen sanayi camiamızı yıldırmayacaktır. Nitekim aziz milletimizle birlikte kol kola üreten Türkiye'nin onurlu sanayicileri meydana çıkmış ve bu vatan hainleri dur demiştir" şeklinde konuştu.

YÜREKTEN KUTLUYORUZ
Allah,  ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın diyen Başkan Hancı "İstanbul Tuzla Sanayi Organize Bölgesi ve şahsım olarak sanayicimize tam anlamıyla 7/24 destek veren bölge müdürlüğümüz personeli ve çevreci OSB kişiliğimiz ile devletimizin, milletimizin ve demokrasinin sonuna kadar yanında duracağız. Başta cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, meclis başkanımız Sayın İsmail Kahraman, başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve meclisteki tüm siyasi partilerimizi ve canı pahasına darbeye karşı duran aziz milletimizi cunta hevesleri karşısındaki dik duruşlarından dolayı bir kez daha yürekten kutluyoruz" dedi.