HABERLER
HABERLER
İTOSB ÖRNEK BİR OSB
İTOSB ÖRNEK BİR OSB
  • Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken İstanbul Tuzla OSB’yi ziyaret etti. Meslek lisesi, arıtma tesisi ve camide incelemelerde bulunan Dr. Faruk Özlü, İstanbul sanayisinin sembol isimlerinden Bilal Hancı’nın başında bulunduğu, endüstri camiasının genç, dinamik ve girişken isimlerinden Çağlar Kahraman’ın bölge müdürü olarak görev yaptığı bölgeyi “örnek OSB” ilan etti.
  • İstanbul’da küçük sanayicilerin büyümesine ve planlı yatırım bölgelerinde üretim yapmasına öncülük eden isimlerden Bilal Hancı’nın başında bulunduğu İstanbul Tuzla OSB (İTOSB), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk, Düzce Valisi Zülküf Dağlı ve beraberindeki heyeti ağırladı. Beraberindeki heyetle bölgeyi ziyarete gelen Dr. Faruk Özlü’ye İstanbul Tuzla OSB Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hancı, sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken bölgeyle ilgili bilgi verdi.
  • OKUL, TESİS VE CAMİYİ GEZDİ
  • Bölgede gerçekleştirilen çalışmaları uzun uzun dinleyen Dr. Faruk Özlü, OSB sınırları içinde eğitim veren meslek lisesini ziyaret etti. Okul hakkında detaylı bilgi alan Bakan Özlü’nün bir sonraki durağı, arıtma tesisi oldu. Burada incelemelerini sürdüren Bakan Özlü ve beraberindekiler, minaresi dikildikten sonra inşa edildiği için çok konuşulan camiye uğradı. Endüstri camiasının genç, dinamik ve girişken isimlerinden İTOSB Bölge Müdürü Çağlar Kahraman tesislerle ilgili Bakan Özlü’ye teknik bilgiler aktardı.
  • YÖNETİCİLERİ TEBRİK ETTİ
  • Tuzla OSB’de yapılan çalışmaları yerinde görüp detaylıca bilgi alan Dr. Faruk Özlü, bölgedeki meslek lisesinin işletmelerin kalifiye eleman ihtiyacını karşılayabilir boyutta olduğunu ifade etti. Tuzla OSB’nin inşasında emeği olanlara teşekkür eden Bakan Özlü, “Alt yapısı, modern arıtma tesisi, camisi, spor ve sosyal yaşam alanlarıyla çevreci tesislere sahip örnek OSB'nin yöneticilerini tebrik ederim” dedi. Özlü, “Örnek OSB” dediği Tuzla OSB ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından da paylaştı.
  • BÖLGE SANAYİSİNE GÖZLEM
  • Yaklaşık 2.5 saat kaldığı Tuzla OSB’nin yönetim binasında kurulu bulunan tribünden bölgedeki sanayiyi gözlemleyen Dr. Faruk Özlü, Tuzla OSB Başkanı Bilal Hancı, Bölge Müdürü Çağlar Kahraman ve çalışanları tebrik etti. Tuzla OSB Başkanı Bilal Hancı, Bakan Faruk Özlü ve beraberindeki heyete ziyaretten dolayı teşekkür etti. Hancı, Bakan Özlü’nün Tuzla OSB ile ilgili düşüncelerinin kendilerini çok memnun ettiğini ifade ederek nezaketinden dolayı teşekkürlerini iletti.