HABERLER
HABERLER
İSKİ Genel Müdürlüğü Ziyareti
İSKİ Genel Müdürlüğü Ziyareti

İSKİ Genel Müdürü Sn. Raif MERMUTLU, Genel Müdür Yardımcıları Sn. Selami TAŞER, Bülent SOLMAZ, ilgili Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve İSKİ Genel Müdürlüğü teknik personeli 02.11.2019 tarihinde bölgemize ziyarette bulunmuşlardır.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Recep Bilal HANCI'nın ev sahipliğinde başlayıp komşu OSB'lerde devam eden bu ziyarete, Tuzla Bölgesindeki diğer Organize Sanayi Bölgelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Bölge Müdürleride iştirak etmişlerdir. Bölgemizde ve yakın çevremizdeki havza sorunu ile birlikte altyapı tesisilerimizin değerlendirildiği görüşme oldukça verimli geçmiştir.

Tuzladaki sanayicilerin yıllardır kanayan yarası olan atıksu ve yağmur suyu altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalara başlamış olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSKİ Genel Müdürlüğümüze ve İSKİ Genel Müdürü Sn. Raif MERMUTLU'ya teşekkürlerimizi arz eder;

İSKİ Genel Müdürü Sn. Raif MERMUTLU ve beraberindeki İSKİ Genel Müdürlüğü ekibi başta olmak üzere, ziyarete iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.