HABERLER
HABERLER
İki Bakanlığın OSB' mize ziyareti ile Mesleki Ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı
İki Bakanlığın OSB' mize ziyareti ile Mesleki Ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank ve Milli Eğitim Bakanı Sn. Mahmut Özer 18.11.2021 tarihinde OSB’mize ziyarette bulunmuşlardır. İTOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kullanım alanları, derslik ve uygulama atölyeleri gezilerek yerinde incelenmiştir.

İstanbul Tuzla OSB'de düzenlenen törenle iki bakanlık arasında "Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü’’ imzalanmış ve İTOSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu (İTOSB Ticaret Merkezi) açılışı yapılmıştır.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Recep Bilal HANCI'nın ev sahipliğinde gerçekleşen bu ziyarete; İstanbul Vali Yard. Sn. Uğur Aladağ, Tuzla Belediye Başkanı Sn. Şadi Yazıcı, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sn. Fatih Turan, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sn. Nazan Şener, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Zekine Dayıoğlu, İstanbul ve çevresindeki diğer Organize Sanayi Bölgelerinin Yönetim Kurulu Başkanları, Bölge Müdürleri, Bakanlık Bürokratları ve Bölgemizdeki Sanayiciler katılım sağlamışlardır.

Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü imza töreni ve İTOSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu (İTOSB Ticaret Merkezi) açılışımıza iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

İlgili kurumlar ve basın yayın organlarının bu konuda yapmış olduğu haberlere aşağıdaki linklerden erişim sağlayabilirsiniz.

Sanayi ve Teknoloji BakanlığıMilli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğüİstanbul İl Milli Eğitim MüdürlüğüİTOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Sanayi Gazetesi, Hürriyet Haber, Anadolu Ajansı, Milliyet Haber, CnnTürk